Luni-Vineri: 10:00 - 20:00

Bucuresti, Sector 2

Cine suntem

Un alt loc pe care sa-l numesti acasa. Ne-am dorit ca prin acest camin pentru batrani sa cream un mediu familiar, adica unul primitor si placut. 

Intimitatea este redata prin incaperi proprii, guvernate de armonie si un stil atractiv de decorare. Caminul este amplasat intr-o zona usor accesibila din capitala, oferind in acelasi timp acces la o curte pentru recreere. 

Cautam sa redam sentimentul de acasa prin siguranta si confort. Caminul de batrani are parte de toate dotarile necesare unui mediu de incredere, batranii beneficiind de asistenta permanenta pe timpul zilei si noptii.

Bun venit la Lucia Maria!

Lucia Maria reprezinta un concept nou de azil pentru batrani, cu conditii de cazare la standarde ridicate, meniuri diversificate si adaptate regimului recomandat fiecarui locatar. Echipa de profesionisti a caminului nostru are grija ca fiecare batran sa se hraneasca sanatos si la timp. 

Bucatariile proprii permit pregatirea unor meniuri sanatoase, din ingrediente proaspete si gustoase. Alaturi de noi, fiecare batran se va simti bine ingrijit si in acelasi timp va fi sprijinit pentru a-si redobandi independenta fizica si psihica. In plus, orice probleme de sanatate sunt analizate atent de catre medici specialisti, cautandu-se solutii de imbunatatire. 

Fiecare rezident al caminului de batrani Lucia Maria are parte de intalniri periodice cu un psiholog. Aceste sedinte sunt necesare pentru a dobandi o stare de confort emotional si pentru a satisface nevoia de confesiune.

Totodata, sustinem relaxarea prin miscare si oferim rezidentilor posibilitatea de a petrece timp la piscina incalzita. Privit din afara, caminul nostru de batrani se aseamana cu un resort de vacanta, in care accentul este pus pe relaxare, confort si sanatate. 

Capacitatea totala de cazare a azilului nostru este momentan de 14 locuri. Insa, intentionam sa extindem aceasta capacitate la 50 locuri.

Si eu vreau sa ma cazez la Lucia Maria!

Filosofia caminului nostru de batrani 

Rezidentii nostri au nevoie de atentie, iar noi avem dispozitia necesara pentru a le-o acorda. Acestia nu se mai simt singuri si neputinciosi in fata provocarilor unei varste inaintate. Indiferent ca este vorba despre probleme de sanatate sau pur si simplu despre alienare, in caminul nostru privat rezidentii gasesc intelegere si ajutor. 

In plus, chiar daca la inceput acestia sunt reticenti in ceea ce priveste ideea de a locui intr-un azil, pe parcurs experienta ne-a demonstrat ca ei ajung sa se obisnuiasca si adapteze foarte usor. 

Perioada de cazare depinde insa de fiecare batran in parte. Se poate opta pentru perioade mai scurte sau pentru o sedere definitiva. 

Important este ca cei care decid sa ni se alature sa se integreze si sa simta ca apartin acestui loc. Procesul de integrare are la baza activitati recreative si timp petrecut alaturi de persoane cu varste si preocupari asemanatoare. 

Indiferent de optiunea de cazare aleasa in cadrul caminului nostru, iti multumim pentru votul tau de incredere!

Ce inseamna sa fii rezident la caminul de batrani Lucia Maria? – Beneficii de top

  • Dormitoare mari si incapatoare. Capacitatea acestor camere difera de la doua la cinci paturi.
  • Mobilier modern si spatii pentru depozitarea lucrurilor personale.
  • Televizoare noi, cu ecrane LCD, pentru urmarirea programelor favorite.
  • Bucatarii proprii pentru pregatirea meniurilor personalizate.
  • Servirea mesei in locuri tip restaurant, elegante si primitoare.
  • Livinguri mari cu mobilier modern si televizoare, ideale pentru socializare.
  • Biblioteca cu o varietate de carti.
  • Respectarea cu strictete a standardelor de igiena si curatenie.
  • Siguranta si incredere. Fiecare camera este dotata cu un buton special care poate fi apasat in caz de urgente. In momentul apasarii butonului, personalul care asigura asistenta pe timpul zilei sau noptii se va prezenta in camera batranului.
  • Cabinet medical pentru monitorizarea problemelor de sanatate.
  • Psiholog si sedinte periodice de discutii cu batranii.
  • Pisicina cu apa calda.
  • Curte exterioara pentru recreere.
  • Grupuri sanitare dotate cu cabine de dus si sisteme de masaj sau jacuzzi.
  • Sistem de supraveghere video pentru garantarea sigurantei.
  • Servicii de spalatorie si calcatorie.
  • Acces la internet si telefon pentru a putea comunica in permanenta cu persoanele din exterior.